Oplossingen Die Jouw Bedrijf Laten Stralen

Jij wilt je bedrijf online laten stralen zonder er zelf druk mee te zijn? Met onze oplossingen zorgen we ervoor dat meer mensen uit jouw doelgroep positief over je praten. En dat merk je. 

Meer weten?

★★★★★

Onze 30+ MKB klanten waarderen ons met gemiddeld een 8.7 op klanttevredenheid. 

Onze oplossingen zijn perfect voor

1. Meer bekendheid

Wij zorgen ervoor dat meer mensen jouw bedrijf positief leren kennen.

2. Perfecte uitstraling

Onze video, foto's en design zorgen ervoor dat je jouw bedrijf professioneel laat zien.

3. Social Media

Jouw Social Media straalt en blaast je doelgroep omver.

Fotografie

De beste beelden van jouw bedrijf, medewerkers of projecten? Onze fotografen maken unieke beelden voor je. Perfect voor Social Media, websites en vacatures.

Review Video's

Laat een klant eens een positief verhaal vertellen over jouw bedrijf. Deze video's gemaakt door onze eigen videograaf werken als een magneet op Social Media én je website. 

Medewerker Video's

Laat je medewerkers op een prachtige video aan het woord over jou als werkgever. Dit werkt ideaal als je vaak vacatures hebt in te vullen.

Social Media Design

Jouw Social Media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn voorzien van een perfecte uitstraling? Wij zorgen ervoor dat jouw Social Media er perfect en professioneel uitzien. 

GIFjes

Echt opvallen tussen duizenden beelden op een tijdlijn? Laat eigen GIFjes maken voor jouw bedrijf. Deze worden gemaakt in onze studio en zijn uniek voor jouw bedrijf. Zo val je echt op. 

Online Adverteren

Meer fans, klanten of personeel werven? Met gerichte online advertenties laten wij jouw bedrijf stralen onder de doelgroep die voor jou belangrijk is. Val op en maak jouw bedrijf bekender.

Directe voordelen als je Samenwerkt met Brandsum

Zonder gedoe meer bereik. Brandsum helpt je met haar oplossingen om jouw bedrijf professioneel aan de wereld te laten zien. Jouw doelgroep leert je beter kennen waardoor je makkelijker personeel werft. Je hebt dus een professionele marketingafdeling zonder hoge kosten. 

01

Je Bent Trots op de Dingen die je online laat zien

Weg met die ergernis dat je online presentatie er niet goed uit ziet. Wij creëren beelden, designs en teksten waar je trots op bent. 

02

Jouw doelgroep leert je op een positieve manier kennen

Door de professionele aanpak die wij voor je uitrollen leert je doelgroep je positief kennen. Je werft makkelijker klanten en personeel en meer mensen praten over je. 

03

Een eigen marketingafdeling zonder gedoe

Marketing is bijna niet meer bij te houden in deze tijd. Wij werken als jouw eigen marketingafdeling, maar dan zonder gedoe. Dat scheelt je tijd en kosten terwijl jouw bedrijf zich altijd van zijn beste kant kan laten zien.

Sluit Jij Je Aan Bij De Wall Of Fame Van Geweldige Bedrijven

Brandsum werkt al voor 30+ mooie MKB bedrijven en organisaties en brengt ze online tot leven op een manier waarmee ze, zonder omkijken, ambassadeurs creëren en altijd online zichtbaar zijn. Mogen we jou ook welkom heten op de wall of fame?

toppa-social-media
draad-social-media
koelplan-social-media
van-dort-social-media
boumans-social-media

De Meest Gestelde Vragen Aan Brandsum

Wij krijgen regelmatig vragen van onze bezoekers. De belangrijkste hebben we vast op een rij gezet zodat je zelf makkelijk de juiste antwoorden kan vinden voordat je contact opneemt. 

Welke Socials kunnen jullie allemaal beheren?

Brandsum beheert nagenoeg alle social media kanalen. Van LinkedIn tot Instagram en van Facebook tot Tik Tok. 

Kunnen jullie ook Werkenbij websites bouwen?

Werkenbij websites bouwen doen wij niet zelf. We hebben voor elk budget wél uitstekende partners en kunnen je helpen met de juiste keuzes.

Waarin onderscheiden jullie je vergeleken met anderen?

Bij Brandsum werken we altijd met echte beelden (dus geen stocks) en laten we je meetbaar zien welk resultaat we voor je halen. 

Welke markten bedienen jullie al?

Wij zijn breed vertegenwoordigd en verdiepen ons altijd in de markt en uitdagingen van onze opdrachtgever. Van bouwbedrijf tot duurzame  scholengemeenschap, van verzekeraar tot makelaar, van zonnepanelenbedrijf tot topklasse hoveniersbedrijf, tot...

Kan ik ook met andere online vragen bij jullie terecht?

Jazeker kan dat. Wij maken onderdeel uit van een groep bedrijven met diverse disciplines. Van leadgeneratie tot online recruitment. En van fotografie tot tekst.

Zit ik ergens aan vast bij Brandsum?

Wij houden van duurzame relaties. Wij werken altijd minimaal een jaar samen met opdrachtgevers. Succesvol samenwerken vergt gezamenlijk het juiste pad vinden en op elkaar ingespeeld raken.

Jouw bedrijf laten stralen?

Brandsum maakt jouw bedrijf online onweerstaanbaar en dat MERK je. 

Brandsum.nl

Berencamperweg 10, 3861 MC Nijkerk
(Het Forum)

E: info@brandsum.nl

T: 033 7850579

Kort over Brandsum.nl

Brandsum is jouw branding en employer branding specialist. Onze kernwaarden zijn resultaat, betrokken en beleving. Brandsum valt onder een groep van online specialisten waar ook Toppa.nl én Online Leadbox onder vallen. Wij zijn sterk in het realiseren van online groei. Je zult ons waarderen. 

© Copyright Brandsum.  All Rights Reserved

Wij bellen je terug

Laat even je gegevens achter en wij bellen dezelfde werkdag nog terug.

Vul in

Wordt gebeld

Groei slimmer

Aanvragen verplicht je tot niets.

Close

Ontvang brochure

Aanvragen is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Vraag aan

Download

Start groei

Close

Concurrentie Check

Ontdek via de gratis concurrentie check wat je concurrentie beter doet op de socials. Binnen 7 dagen ontvang jij de inzichten in een persoonlijk consult van cq. 30 minuten.

Vraag aan

Ontvang

Inzichten

Aanvragen verplicht je tot niets. 

Close