Ultieme Drone beelden voor jouw bedrijf 

Perfect in te zetten voor de werving van personeel of klanten én geweldig om te zien. 

Unieke video's door onze eigen drone piloten Nancy en Marije.

★★★★★

Onze 30+ klanten waarderen ons met gemiddeld een 8.7 op klanttevredenheid. 

Drone video's en foto's zijn perfect voor

1. Bijzondere projecten

Drones zijn buitengewoon geschikt om projecten uniek in beeld te brengen. 

2. Werven Personeel

Met Drone video's val je online op en trek je de aandacht van nieuw personeel.

3. Social Media

Drones laten jouw Socials echt vliegen en kunnen rekenen op een groot bereik. 

Vlieg je marketing naar het volgende level met uniek beeldmateriaal

Heb je mooie projecten die extra aandacht verdienen, wil je jouw bedrijf aantrekkelijk online presenteren of meer succes halen met het werven van personeel of klanten? Dan zijn onze drone foto's en video's perfect voor een unieke presentatie van alle mooie dingen die bij jouw bedrijf gebeuren. Onze eigen videografen maakt unieke indoor en outdoor drone video's.

Aandacht trekken

Drone beelden vallen op en trekken de aandacht. Ze zijn dus perfect om in te zetten voor een geweldige presentatie van mooie projecten of bijzondere dingen bij jouw bedrijf. 

Unieke beelden

Onze drone piloten Nancy en Marije maken unieke beelden met onze drones. Ze komen bij je langs en schieten beelden die je omver blazen en je trots maken op de mooie dingen die je doet. 

Professioneel

Drone beelden zijn echt next level in het gebruik van beelden voor je bedrijf. Ze geven een professionele indruk van je bedrijf en werken als een magneet op klanten en nieuw personeel. 

Hoe werk Je Samen met Brandsum aan Drone beelden

Je hebt een geweldig bedrijf vol mooie producten of diensten... maar je laat het te weinig zien. Wanneer je Brandsum drone beelden laat maken heb je uniek beeldmateriaal van je bedrijf of project. We fiksen het van A tot Z voor je. Drone beelden zijn in te zetten online, op je website of bijvoorbeeld op je socials en zorgen ervoor dat je echt opvalt.    

01

Je vraagt meer info aan

Starten met drone beelden werkt heel simpel. Je vraagt meer informatie bij ons aan en we nemen contact met je op. We bespreken je wensen en stemmen af wat de beste opties voor je zijn.

02

Wij komen beelden schieten

Onze drone piloot (Marije of Nancy) komt bij jouw bedrijf of project langs en schiet daar de ultieme beelden voor jouw video. Heb je die dag nog wat extra wensen? We zijn flexibel op locatie. 

03

Wij monteren & helpen je Om ze online optimaal in te zetten

Hebben we de opnames en beelden geschoten, dan maken we er een hele strakke montage van zodat je een video krijgt die echt opvalt en waar je trots op bent. Als je wilt, helpen we ook om de video optimaal online te krijgen zodat zoveel mogelijk mensen in jouw doelgroep hem zien. Telkens opnieuw. 

Succes gegarandeerd. 


Word Onweerstaanbaar Met Unieke Drone Beelden Van Jouw Bedrijf

Brandsum werkt al voor 30+ mooie MKB bedrijven en organisaties en brengt ze online tot leven op een manier waarmee ze, zonder omkijken, ambassadeurs creëren en altijd ultiem zichtbaar zijn.

Unieke Drone Beelden
Bij Brandsum

Optimaal voor elk budget, dat is Brandsum. Onderstaande pakketten zijn samen met onze klanten ontwikkeld en zorgen week-op-week voor de juiste invulling van jouw online ambitie. 

Goed geregeld

vanaf 480

Drone foto's

Eenmalig / geen abonnement

Inclusief nabewerking
Unieke foto's
Tot 10 beelden per keer
Plaatsing online (Socials)

Voor een mooie ambitie

Populair

Met ambitie

vanaf 1500

Drone video's

Eenmalig / geen abonnement

Inclusief montage
Inclusief eigen logo
Inclusief muziek
Beeld tot 120 seconden
Plaatsing online (Socials)

Voor een stevige ambitie

Voor koplopers

Prijs op maat

Drone All in

Elk kwartaal nieuw & vers beeld

Alles als bij foto's en video's
Elk kwartaal nieuw beeld
Extra voordelig inkopen
Gerichte online campagnes

Voor een sterke ambitie

De Meest Gestelde Vragen Aan Brandsum

Wij krijgen regelmatig vragen van onze bezoekers. De belangrijkste hebben we vast op een rij gezet zodat je zelf makkelijk de juiste antwoorden kan vinden voordat je contact opneemt. 

Mogen jullie met drones vliegen?

Yes. Brandsum drones zijn geregistreerde drones waarmee we mogen vliegen. Soms is er een vergunning nodig, dan vragen we die aan. 

Komen de video' en foto's in mijn eigendom?

Uiteraard. Alles wat je bij ons afneemt, komt 100% in je eigendom en je wordt dus niet verrast door onverwachte claims op beeld.

Mag ik mijn eigen muziek kiezen?

Dat is een optie. Wij werken normaal gekozen met rechtenvrije muziek, maar kunnen ook bekende nummers gebruiken. Dit kost wel wat extra centen omdat we de rechten dan moeten aanschaffen. 

Welke markten bedienen jullie al?

Wij zijn breed vertegenwoordigd en verdiepen ons altijd in de markt en uitdagingen van onze opdrachtgever. Van bouwbedrijf tot duurzame  scholengemeenschap, van verzekeraar tot makelaar, van zonnepanelenbedrijf tot topklasse hoveniersbedrijf, tot...

Kan ik ook met andere online vragen bij jullie terecht?

Jazeker kan dat. Wij maken onderdeel uit van een groep bedrijven met diverse disciplines. Van leadgeneratie tot online recruitment. En van fotografie tot tekst.

Zit ik ergens aan vast bij Brandsum?

Wij houden van duurzame relaties. Wij werken altijd minimaal een jaar samen met opdrachtgevers. Succesvol samenwerken vergt gezamenlijk het juiste pad vinden en op elkaar ingespeeld raken.

Drone's inzetten?

We denken graag met je mee. Vraag meer info aan. 

Brandsum.nl

Berencamperweg 10, 3861 MC Nijkerk
(Het Forum)

E: info@brandsum.nl

T: 033 7850579

Kort over Brandsum.nl

Brandsum is jouw branding en employer branding specialist. Onze kernwaarden zijn resultaat, betrokken en beleving. Brandsum valt onder een groep van online specialisten waar ook Toppa.nl én Online Leadbox onder vallen. Wij zijn sterk in het realiseren van online groei. Je zult ons waarderen. 

© Copyright Brandsum.  All Rights Reserved

Wij bellen je terug!

Laat even je gegevens achter en wij bellen dezelfde werkdag nog terug.

Vraag aan

Wordt gebeld

Aanbod drone

Aanvragen verplicht je tot niets.

Close

Ontvang brochure

Aanvragen is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Vraag aan

Download

Start groei

Close

Concurrentie Check

Ontdek via de gratis concurrentie check wat je concurrentie beter doet op de socials. Binnen 7 dagen ontvang jij de inzichten in een persoonlijk consult van cq. 30 minuten.

Vraag aan

Ontvang

Inzichten

Aanvragen verplicht je tot niets. 

Close